Щоб кохати назавжди

******
Любо,мило навкруги,
Бо є зі мною милий,
Щастя лине в береги,
Для себе хоче крила.

Я полину з ним кудись,
Знайду у світі правду,
Приклад з мене ти бери,
Щоб кохати назавжди.


Рецензии