дякую

Можливо, те, що ти пішов
Зробило сильною мене.
А може, я була такою?
Та просто це не помічала.
В моїх думках усе рожеве
було, як у дитинстві мрія.
Все, що робив ти й не робив
я все терпіла й пробачала.
Минають дні, летять роки
і з кожним днем я ще сильніше.
Хочу сказати я "спасибі"
якщо б не ти, була б я інша.
Дивлюсь вперед, іду вперед.
Я по життю весела й мрійна.
Якщо б тоді ти не пішов,
не стала б я така от сильна.


Рецензии