видалена з життя

Що сталося? не розумію!
Де ділися почуття?!
Тепер літати не вмію...
...я видалена з життя...

Навіщо без тебе сумно?
Навіщо знов йдуть дощі?
Ти сам себе вбив, напевно
в глибокій моїй душі.

А я все чекала-чекала,
коли ти прийдеш увісні...
Але все це було марно-
ти не наснився мені.

Хотіла забути навіки,
хотіла піти в небуття.
Та це не найкращі ліки.
...я видалена з життя...

Ти з пам'яті ще не вийшов,
ти у крові, у душі,
ти у осіннiх листях
шепочеш мої вірші.

Тепер немає нічого...
Прокляте моє буття!
Тепер тільки сльози і втома.
...я видалена з життя...





посвящается К.С.


Рецензии