Без назви

Чистий аркуш паперу-
Перед очима бачу тебе..
І все навколо зелене,
І все так гарно цвіте.

Мелодія душі заграє,
Навколо настане весна!
І відстані такої немає
Щоб нас розлучила вона.

Щомиті можна почути,
Кохання моєї пітьми.
І ще раз здивуватись,-
На протилежність мені.

Невже я дочекався,
Невже я тобі скажу привіт?!..
І світ сонця на тобі заграє;
Як радужний той самоцвіт


Рецензии