Вона чекала

               
На нього вона чекала,
надію вона, то мала,
сподівалась. але не знала,
що буду це для неї рана.
Печаль охопила,
гнів запалав,
біль не вщухав.
Важко було на душі,
а ще гірше, що не в сні,
а в реальному житті.
Чому так сталось?
Досі не зналось.
Напевно думка змінилась
і все відразу призупинилось.


Рецензии