Ображаюсь

На тебе ще ображаюсь,
не знаю чи це надовго,
любити тебе збираюсь,
від тебе чекаю того.

Не проходить в мене та злість,
а чому , й досі не знаю.
на душі, ніби якась млість,
можливо через те, що кохаю.

Сказати можу лиш одне,
що ти мій милий єдиний,
заради тебе піду на усе,
аби зробити тебе щасливим.


Рецензии