Чому?

Чому не розумієш  милий мене?
Чому жорстокий до віршів, що пишу?
Чому не радієш коханий за те,
що твоя рідненька віршами дише?

Так хочеться тобі їх читати,
пройняти твій внутрішній світ,
навчити тебе, які є цитати,
отримати за це калиновий цвіт.

Не нехтуй моїм надбанням,
я тебе дуже цього прошу,
було це думаю востаннє,
бо знай, що ними я дорожу.


Рецензии