Божий дар

Я мрію стати поетесою,
писати про цей дивний світ,
чарувати всіх своєю поезією,
пройти через це до золотих воріт.

Це божий дар - складати вірші,
думками торкнутись сльозинки,
але не маємо бути грішні,
щоб взяти в Бога ці даринки.

Я часто у Господа благаю,
наштовхнути мене на думки,
і потроху зараз відчуваю,
що уже складаю якісь рядки.

Я щиро вдячна за це творцю,
що почув він мої прохання,
я буду серцем молитись йому,
почавши з вечора до рання.


Рецензии
Які чудові бажання, Анет!

Джей Коннор   14.04.2014 11:23     Заявить о нарушении