Я знаю що таке кохання

Я знаю, що таке кохання,
і всі це мають добре знати,
воно не є гірким стражданням,
як кажуть різні психолати.

Коли його ти відчуваєш,
душа у молодість впадає,
у той момент ти забуваєш,
як важкість в серце наступає.

Це почуття - є щось прекрасне,
ніхто не заперечить цьому,
веде туди, де світ не гасне,
де райдуга виходить з грому.

Від нього ніби розквітаєш,
і чуєш радість біля себе,
ти як той лід, немовби таїш,
і хоч злетіти десь у небо.

Ця палкість, щирість буде завжди,
кажу усім від серця свого,
і бережіть його назавжди,
воно ж призначене й для того.


Рецензии
Тебе знакомо чувство любви, это здорово. Но помни, любовь разрушают измены и конфликты. А ещё - истинная любовь от Бога.

Джей Коннор   14.04.2014 11:37     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.