Сон ск нчився

Вільною ходою
ти пройшов повз мене,
А я задумано
читаю поеми.
Ти такий прекрасний,
Неначе в небі зірка,
Я стою у масці
І на душі все гірко.
Чому ти так дивився,
Можливо закохався,
Ти мені приснився,
В коханні зізнавався.
Стою, покам’яніла,
 про поеми забула,
 Я б тебе так зігріла,
З тобою пробула,
Ти в очі дивився ,
Так собі прекрасно,
Але сон скінчився,
Кохання погасло.


Рецензии