Життя прекрасне кожну мить

Життя прекрасне кожну мить,
Але проходить це так швидко,
Струмком воно собі шумить,
Комусь його чогось не видко,
Роки ідуть, а ти радієш,
Тобі спокійно на душі,
У серці маєш свої мрії,
І забуваєш, що грішив.
Буває легко, але тужиш,
Сама не знаєш через що,
Можливо набралася бруду,
Який стесає за будь що.
Не треба бути дуже гордим,
Життя не буде це прощати,
Якщо для тебе це є модно,
Тоді будеш себе картати.


Рецензии