***

Я вас благаю зупинитись!
Я умоляю вас - постойте!
Давайте будемо миритись!
Дерьмо политики не ройте...


Давайте краще поважати
Друг -друга в радости и горе,
Дiтей своjх добру навчати ,
А не пылить собою в споре..


Тебе кохаю, Украjно !!!
Россия, я тебя люблю!!!
На украjнськiй розмовляю ,
Ну, а по - русски говорю ...


I дай нам , Боже, не забути!
И дай нам , Бог, не забывать!
Що ми людьми повиннi бути!!!
Должны по - доброму дышать !!!


До вас звертаюсь , любi друзi !!!
Я обращаюсь к вам , друзья !!!
Нам не потрiбно воювати!!!
Нам воевать никак нельзя!.....

14. 04. 2014.


Рецензии