Ярем

Яремни мен бекледим,
Бутюн гедже юкъламадым.

Ярем меним къайда юре?
Юрегим асрет чеке.

Бир мектюпни  ёллайыммы?
Яремни къыдырайыммы?

Кельдим бакътым пенджереге,
Беяз атнен ярем келе.

Мен къувандым, онъа бакътым,
О, манъа бир топ гуль берди!

2013


Рецензии
Юрегин асрет чекмесин, Алие!

Айдын Эль   18.04.2014 00:15     Заявить о нарушении