Небесн й Сотн

Небесна Сотня — це не просто звук,
що випустив малий хлопчина.
Не слів набір, не просто писанина
Не звичні люди, що пішли на небо
Це не прості слова в яких нема потреби.
Ці Сотники стояли до кінця!
Вони боролись за просте життя
Життя в країні, що іде вперед
Життя де не говорять “Все це брєд”
І цих людей ми пам'ятатимемо вічно!
Бо ви за нас стояли на передовій
Хотіли жити у новій країні
Не знали ви тоді, що відусіль
Стриляти. Їм наказ чіткий дадуть.
Бо президент наш іще той філософ
Не знає він, що наш простий народ
Найкраще і найбільш могутнє...
Що цей народ він не втіче зі страху!
Що він стоятиме! Не боячись нічого!
Тим більше і “царя” такого...
Що кинув нас залишивши лиш борг
Та тисячі не сплачених кредитів...


Ирина Рустамова 


Рецензии