Укра н

Україно! Ти для мене — все!
Ти прекрасніша усіх країн у світі
Може через те, що ти своя
Може просто закохалася у тебе.

Україно! Ти нарешті піднялась!
Не стерпіла ницого царя
Ще прекраснішою стала
Не дарма за тебе я молилась.

Україно! Ти для мене — диво!
Ти дивуєш раз у раз
Не втомлюсь я повторяти нині
Що прекрасніша за всіх лиш ти одна!



Ирина Рустамова 


Рецензии