Рос яни, браття схамен ться!

Росіяни, браття схаменіться!         
Ви усі під владою царя             
Ницого паскудника, бандита
Який править із Кремля

Росіяни! Не забудьте прошу
Ви війною підлою пішли
А зробили ворогом народу
Україну. Ще й бандер від кіль взяли?

Україну вам не подолати!
Наші хлопці мужні як один
І ніколи не поставлять брата
Чи дружину... Мов щитом живим

Тільки ви на все це здатні
Тільки ви й ваш підлий “цар”
Росіяни не забудьте “браття”
Як жилось без мук, без кар.

Пам'ятайте любі, пам'ятайте
Ваш початок, а кінець, він наш!
І нехай програли битву,
І нехай програли Крим

Ця війна на нашім боці,
Боці правди, честі, доброти.



Ирина Рустамова   


Рецензии