Турботливий зять

Кожен вечір перед сном  мріє козаченько,
Щоби тещу чорт відніс кудись далеченько!
Згадує свою розмову з тещою Артемій,
Ніяких не закінчила вона академій!

Та  поради всім дає, всіх вона повчає:
«Молодь вже пішла не та!»,- зятю докучає,
«На могилу до рідні роками не ходять,
При житті не цінували, земля ж таких родить!»

Та Артемій каже їй: «Будьте об’єктивні:
Навіть після смерті наші узи нерозривні !
Я ходитиме до вас кожний місяць буду,
І не за що, люба мамо, про вас не забуду!

Гарний пам’ятник поставлю, не дам нудьгувати,
Ваше фото всякий раз буду цілувати!
Принесу я квіти вам, пом’яну гарненько.
Та коли ж  цей час прийде, моя солоденька?!»
                (4.10.2013р.)


Рецензии