***

За волю борітесь,
Ії ви знайдете,
Словами зігрійтесь,
Свободні будете!

Із Богом єдині,
в житті та у смерті,
І ви тепер нині,
За правду обдерті!

Я з вами навічно,
Я з вами по крові,
Мій родич зустрічний,
Підемо на волю!
. . . . P.S
І поки дихання пребуде зі мною,
І поки я бачу очами країну,
Свободу її я навічно відстою,
І має це назву: МОЯ УКРАЇНА!!!


Рецензии