ПланВтечi

#ПланВтечi

Я буду прокладати по тобі шляхи,
як колії східної залізниці.
Я буду підкорювати твої коліна
Буду досліджувати твої зіниці.

Я окупую твої долоні
буду пити сльози, як воду з криниці.
Проведу референдум на твоїй скроні
анексую твої сідниці.

Я піду на тебе війною,
і буду думати, що перемагаю
я хочу померти, на тобі, чи з тобою,
але щоб жити все одно програю.

Тільки б бачити твоі неприкриті плечі.
на котрих весь сніг і попіл світанку.
Скільки б я не придумував планів втечі
все одно повертаюсь кожного ранку.


Рецензии
Дякую. Гарно.
Рекомендую примиритися із тим, що це вже довічно, та сприймати як данність :-). Паніка не дає відчути щастя ;-).

Алексей Мишуков   24.06.2014 16:20     Заявить о нарушении