Якби менi

Як би  мені
Не ті роки,
Не був би я
Волоссям сивий.
Як би мені
Не ті роки,
Я був би дужий,
Був би сильний.
Як би мої
Усі роки,
Ввібралися
В пелюстку,
Які б то були кольори,
Якого були б згустку?
Як би мені
Спочатку жить,
То я розгін вже маю,
Щоправда він
Вперед летить,
І в леті тім
І я літаю…


Рецензии