Ах, пролет...

Ах, пролет прекрасна и свежа ,
ах, чудна с вълшебни цветя,
ме викаш с ехото вечно
да открия с тебе игра.
Да намерим градините райски
на вечната красота,
където събрани са всички
твоите вълшебни цветя.





P.S
Стих на болгарском.


Рецензии