Де?

Де та межа між дивом і дивацтвом,
Між сонячним і зоряним «Лети!»
Між бідністю, убогістю й багатством
У прагненні пізнання висоти?

Чи є межа між вічністю і часом? –
Одна, як сон, а інший – то є рух!
(У сподіванні жити «вищим класом»
Повільно перетворимось на мух).

Де той у полі камінь придорожній,
Що чітко означатиме шляхи,
В яких сумлінням свій карман порожній,
Наповнимо без болю за гріхи?!


Рецензии
Вечные философские вопросы; и ответы на них люди ищут во все века.
Понравилось стихотворение, Светлана!

Нина Агошкова   12.04.2014 13:18     Заявить о нарушении
Спасибо, Ниночка.

Светлана Непомнящая 3   12.04.2014 14:14   Заявить о нарушении