***

Гірке життя спітка хлопчину,
Котрий серед зірок
Шукав довірливу дівчину.
Яким би соколом не вився,
Чи в ніг барвіночком стелився,
Чи обіцяв перлин жарину,
Вона ж своє –
Довірюсь серцем,
Як маєш в гаражі машину.
Сказать хочеться дівчині,
Вірність сердець не в машині!
Машина швидко зіпсується,
Дівчина ж в осуд зістанеться!


Рецензии