***

Навіщо, друже, марити удвох,
Відштовхую, щоб існувать від’ємно.
Не сперечаю, був колись ти Бог,
Але минуле згадувать даремно.

Боліла тяжко рана на відрив,
Метафори віршовані зітхали…
Весняний дощик мляво моросив,
І безтурботно пташки щебетали.

Молила я: хоч трішечки помовч!
Даремно, що ж… пітьма закрила світло.
Тебе труїла власноручна жовч,
І ця весна для нас вже не розквітне.

Думкі легкі… летять без вороття,
Крокую по землі уже без тебе.
За вірші ті я сплачую життям,
За сяйво днів – моя подяка небу.


Рецензии
Дюже сподобалось, хочу ще...

Игоня Фадеев   18.05.2014 12:51     Заявить о нарушении
Міцно тебе обіймаю і дякую ніжно...

Инна Яровая   22.05.2014 14:26   Заявить о нарушении