Badea e plecat demult

               
Badea  e  plecat   demult
In  strainatate,
A    plecat  el  sa  va  spun,
Pe  neasteptate.

Zi  cu  soare  ca  si  azi,  zi  de  primavara,
Isi  lua  el  ramas  bun,
Si  pleca  din  gara.
Noi  copii  dar  atunci  petreceam   pe  dinsul
Dar  cinstit  ca  sa  va  spun  ne-apucase  plinsu.

Eram  toti  inca  copii  cind  s-a  dus  de-acasa,
Multa  vreme  a  trecut  dorul  ne  apasa.
O  speranta  noi  avem
Ca  in  primavara,
Sa  se-ntoarca  sa-l  vedem,
Noi  acasa  iara.

Nicaieri  nu  e  mai  greu,
Ca  peste  hotare,
Acasa  te-astepta  mereu
Si  nicaieri  mai  tare.
              10.04.14.
         
 


Рецензии