З дня в життя

Сон. Ранок. Радощі. Вітання.
Натхнення. Кава. Звук. Думки.
Моменти. Світло. Час. Кохання.
Весна. Цвіт. Запахи. Дзвінки.

Свобода. Промені. Свідомість.
Мелодія. Душа. Політ.
Здоров'я. Віра. Погляд. Мудрість.
Діяння. Знаки. Місце. Світ.

Емоції. Поїздки. Долі.
Захоплення. Стан. Ейфорія. Вік.
Відкритість. Щирість. Море. Хвилі.
Життя. Сміх. Чудеса. Навік!


Рецензии