Мономан я

Серце на твої терези покладу,
Те що залишилось від мене і я піду,
Та знаю не далеко, знову повернусь,
Зірвусь як зірка з неба та взірвусь,

Давай будем просто, (давай) будем давай,
Не обіцяй мені мене, не обіцяй,
Ти моно-моно-мономані моя,
А я не твій, та досі ти не своя,

Моя хворба мономанія , стріляй,
Вона не виліковна не видаляй,
Мені мою надію до кінця,
Ти моно-моно-мономані моя.


Рецензии