Ти де, моя мила?.. Укр

Любо,ти де,моя мила?
Послухай,чи чуеш мене?
Без тебе мені вже несила,
Життя ж бо спливае,мине...

А ми ще з тобою й не жили,
Господь нас заждався з вінцем,
Коханням палким не грішили,
І дітям не стали взірцем...

Уже час гостей шанувати,
Музики нудьгують без нас,
Запрошуймо всіх іх до хати,
Бо вже  й веселитися час.

Чекають на нас наші діти,
Велика родина,сім"я,
Зійшлися усі порадіти  ,
У день наш ясний весілля...

Та де ж ти,Любов,забарилась?
Блукаеш у світі одна...
Учора мені знов наснилась,
Всміхнулась,та була сумна...



02.02.2012.


Рецензии