Базiки

Незалежна Україна!
Незалежна від кого?
Яка виросла детина
А не розуміє нічого!

Незалежна від москалів?
Так здались ви дуже їм?
Хто вам цю брехню втлумачив?
За що йдете, та за ким?

Незалежність - це важливо!
Збирати крихти, зі столу німчин,
У заду у Європі сидеть горделіво -
Це мрія незалежних детин?

Будь  незалежним у виборі думки.
Не оглядайся ні на Європу, ні на Москву.
Шукаючи істину під горілкою, на дні рюмки.
Бійся стривожити коцапів козачу братву.

Ноль восемь, ноль восемь, две тысячи восемь...
Что было? Вы помните? Не лгите себе...
Дадим вам лет восемь, и ласково просим,
Останьтесь живыми в грядущей войне.

Слов'яни своїх ніколи не жбурляли
Час прийде, чи не залишимо і вас.
І буде плювати нам - кликали, чи не кликали.
Зробіте усе гарно, щоб обійтися без нас!

Придём ноль второго, двадцать второго,
Лютий ваш месяц, а будет жара...
Краше - уймитесь! Не надо такого!
Вам не понравится эта пора...


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.