Ца хIу дигахъуй

ХIуни хIинили кудили
Нам дунъя ша бирува?
ХIуниван  дия уркIи,
Кудили ялбирува?

Бураягъа гIялам халкь,
Дигилис це баресил,
Дигила дярдла изна,
Тухтир кина раргесил?!

Жеготе дахъол бурар,
Их мелла жал хIадурар,
Эршилра жегой рурар,
Дигилзе хIянки бурар.


Рецензии