21. Сторожит кактус мой подоконник... На украинско

***

Вартує кактус мій на підвіконні –
захищений  голками дикобраз.
Як поливаю, то щоразу вколе,
та це я так, доречи, без образ.

Бо він голками перемоги лічить,
пігулки добрив - наче монпансьє,
звитяжно у моїй садовій шкілці,
дуель за біосинтез виграє.

Найголовніше, він слухач чудовий,
як пес стовбурче гілки замість вух!
А ще ніколи не тікає з дому –
такий собі зелений Вінні-Пух.

Годованця вже треба підгорнути,
бо корінці вистромлює з землі.
А може він надумався зринути
у Мексику, чи може в Сомалі?


Рецензии
Дуже симпатично написано про кактус. З повагою,

Попова Наталия Борисовна   08.01.2015 11:51     Заявить о нарушении