Про Свiт... рядкiв iз надцять

Прості слова, їх так, рядків із надцять,-
Розповісти, як я його люблю,
Та він, напевно, таки має рацію, -
«Мовчи»… Мовчу… і вроки не засплю.

Вдихнути лиш вартує оцю вЕсну,
Блакить, що жде нове лелеченя!
На денці серця зимна крига скресне,
Не винна я, то май чуда вчиня.

Диви - дива! Як ложе зелен-килим,
І мліють у вельонах деревА,
Цей світ, як ти, мені до болю милий, -
«Мовчи!».. Мовчу… Хоч стримання нема.

Тамую лоскіт, обійму коліна,
Мої чуття – метелики нічні
На світло твОє… То ж дозволь хвилину
Бентежно потремтіти на плечі.


Рецензии