Дарунок - 2

Ніяких страждань не існує,
крім внутрішнього вогню,
він  рани на серці малює.
Віддати просив? -  віддаю

білої квітки надію,
на інше вже - не чекай,
пташки он, не жнуть, не сіють,
а мрії розносять. Край

того, що було, торкнеться
частини того, що є.
У небі над нами сміється
сонце, твоє і моє.


Рецензии