Karslidikon orkon...

Us ti siran thа tayanizo
Ke esh i glosam "mastrapan"...
Gaiiten karslidikon ya`pekson,
Aksan thimumes a`sa rizas,
Pos a`si Kiolyas ta horia
Me turkon polemon eftan.

O kathe`is en orkizmenos
Sin pist`Patridan ke so soii,
En sa spathiya rashin zozmenos,
Garshi so kraton turkandion,
Pos kaposa hori pedia
Eftan ematomenon toii.

Spathiya son ileon parlaevne,
To eman tresh amon potam,
As`t`efkerothan ta fishekya,
Alo ki sirne ta tufekya
Ke ta kormia skotomena
Stivaznata t`en`t`alo`apan...

Us ti siran tha tayanizo
Ke esh i glosam mastrapan...
Gaiten karslidikon ya`pekson,
Panda thimumes a`sa rizas,
Pos a`sin Kiolyan i`Akrites
Epemnan si rashi so yan.


Рецензии