Дарунок

На згадку залишу тобі
з білих квіток віночок,
щоб ти пригадати зміг
про мене, коли захочеш.

Тінь ніжності чистої, знак,
сплетений урочисто -
з країни кохання лист.
Я дякую квітам. Намисто

з тернового цвіту: хотів
хтось мати б таку прикрасу? -
ви ж мрієте про золоті,
гатунку вищого класу.

Та від кохання - один
крок до ненависті лютої.
Щез ще один рік, улетів
до прірви минулого, скутий

питаннями: ким ти мене
тепер замінити зможеш?
чи - ким я тебе заміню?
на що - ці питання схожі?

А він взагалі не помітив
дарунку із лагідних квітів.


Рецензии