A s ommat I petra shkien...

A`s`ommat I petra shkien,
A`sin zilyan endon skon...
An zelevnato romeiika,
Ke to malaman zhangon.

Sihorane emorfian,
Sihoran`, nto eiis paran,
Sihoran`, nto pas zemian,
Nt`eiis ahul ki`sihoran.

I impsi lefta arpazne,
Al`impsi teson to nun...
Ta gulyarka ki hortazne,
Les, anthrop k`in`, ki ponun...

Se kanenan hameleten
Ki tha kshiete neron,
P`esh ahul, tha egrikato,
Me to kapion keron...

Ya`ton Ponton kat tha lego,
Ieok`si katinos hatir,
A`sa soya horizmena
Entone kalon efir!!


Рецензии