Hristos Anesti legne sin Lambrin!!!

Hristos Anesti legne sin Lambrin!!!
Ta pshia, p`ehne tyartya na lafrin,
Sin Aiyan sin`imeran fer haper
Mavros Aiitens, s`emas elpidan fer.
Laron erades, vasana, kaiimous...
Rashi pulin, klost, serepson to nous,
Patridas onoman apes sin mesi...
Pistevsato, ke`opis na les prep Alithos Anesti!!!


Рецензии