Чорнобиль

чом?
й прапор вже золото-синій
в нашій височині,
й стали легендою сиві
вороги у тій війні,

чом?
уже й москва тая
нам геть не вказ
(та що не візьмеш - в китаї
вироблено, не в нас) -

чом
ще й досі руїна,
чом
не вщуха біль?

бо...

вдарили в серце Вкраїну,
в самий Чорнобиль...


лютий 2006


Рецензии