Перепади, хвилi, переходи

Перепади, хвилі, переходи…
Сильне, і високе, і просте…
Коливання Сили у Природі –
Тихе, і нечутне, й голосне…

І слова, й тональності, й мотиви –
Всі живуть осмисленим Життям…
Ниточки розгублено-зрадливі
Віддають належне почуттям…

Тиша долучається до Свята,
Об’єднавши у собі УСЕ…
Що звучить? Знеструмлена токата?
Серце? Мироточиво густе?

Амплітуда злету й затухання
Контур вимальовує в Душі…
Консонанс чи дисонанс звучання?
У тобі? У Світі? У мені?

06.04.2014


Рецензии
Чудово! Дякую за такий вірш!

Дмитро Безкровний   11.04.2014 11:16     Заявить о нарушении
Дякую за відгук!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   11.04.2014 14:37   Заявить о нарушении