I am so restless, cold and painful Мне беспокойно

I am so restless, cold and painful.
I am holding a pearl from a paradise in my hand.
I haven’t found it and I haven’t found my love.
I only see its shapes in my thoughts.
And the world doesn’t know the way, that leads there.
And only wind knows the direction.
And only sweet God gives me enlightenment
Among the cities covering the Sun.

* * *
Мне беспокойно, холодно и больно.
Жемчужина в моей руке от рая,
Который не нашла, любви не зная,
Лишь очертанья глубоко в сознаньи.
А этот мир не знает тех дорог,
Которые ведут в его владенья.
И только ветер знает направленье,
И только ласковый незримый Бог,
Средь заслонивших солнце городов,
Дает душе моей прозренье.


Рецензии