Кохання

Почуття зжимає душу,
Та це не є стражданя.
Всі правила я порушу,
Це почуття називається кохання!

Шалено бється моє серце,
Думки протебе весь час в голові,
Кохання наше немов озерце,
Як частинка мене живе у крові.

Коли береш мене за руку
Про все забуваю в ту мить
Не чую тоді  ані звуку,
Лиш голос твій у душі дзвенить.

Твої  ясні, добрі очі
І губи солодкі твої.
Вони сняться мені що ночі,
І стали тепер немов свої.

Коли зі мною поруч ти,
Маю я лиш одне бажання.
І продовжую до своєї цілі йти,
Бо це почуття називається КОХАННЯ!


Рецензии