I Panaiya na voithamas

I Panaiya na voithamas,
Kardias kria na houlen.
Ate son kozmon enton thaman,
Maria`mana lem aten...

Manas egap ate edinen
Ekins, pou in anangimen,
Ediknizen, nto antropin en...
Apes sa pshia n`apomen...

Me tereman ti Panaiiyas
Ap`tou Apostolou to sher,
Larountan ponya romenias
Ke ksan haran son kozmon fer...

Ti Soumelas to Monastiri,
Nto so rashin Matsoukas stek,
Kampanan en, ken kimitiri,
En tou orthodoksou toufek...

Ke to toufek k`evgal ta sferas,
Evgal Evshin ke Prosevhin...
Houlen ta kria ta imeras
Me`t`enan tereman glikin!!


Рецензии