Кlанидаз це

Дак!ардавай  цуькверикай
Заз зи сала багъ жедай туш
Дак!андаз гайила диде
Заз адакай яр жедай туш

Жезва зи йикъар къара
Хьана зун бахтикъара
К!анидакай тежез са чара
Къекъвезва зун и  йикъа

Зун дак!андаз гумир диде
Зун вуна хайи велед я хьи
Зи уьмуьр ч!ук!умир диде
Зун ви рик/ алай руш я хьи

Азиз диде зун дак!андаз гумир
Захъ зи к!ани яр ава
Зи рик/е на хер тумир
Дак!андаз гана вуна


Рецензии