Къурушар

Кьуд пад кьунва михьиз дагълари
Къацу яйлах диганва хьи цуьквери
Гьар экуьнахъ басмишда вун цифери
Зи хайи чил,зи хайи хуьр вун Къуруш
Рушари чи гьар экуьнахъ
Ахчадилай яд гъиз фида
Лацу яйлух кьилелаз
Сивик назик хъвер жеда

Итимар к/ват! жеда кимел вири
Бубайрин миск!алрихъ яб акализ
Хуьзва чи лезгийрин иви
Зи хайи чилел Къуьрушри


Рецензии