Бес ихьтин хва жедани?

Язва ви 18 яшар
Маймундиз я вун ухшар
Къуьнел кьван тир ви ч!арар
Бес ихьтин хва жедани?
Экъвез жеда вун йифиз
Ч!уру гафаралди рахаз михьиз
Регъуь жедач гьич ви чиниз
Бес ихьтин хва жедани?
Дидед ч!арар хьана рехи
Вун хьтин авлад авур ч!ехи
Икьван акьулдиз кьери
Бес ихьтин хва жедани?
Кьадач на гьич кар гъиле
Пулар жеда ви даим кьиле
Ч!уру кар кьадач гьич хиве
Бес ихьтин хва жедани?
Бубад чина рахан течир
Акьул кьиле гьич авачир
Намус вичик гьич квачир
Бес ихьтин жедани?


Рецензии