Мехъер

Мехъерин югъ я къе
Туна свасни чам рекье
Еке мурадар аваз рик/е
Гьатна муьгьуббатдин экуь рекье
 Лугьузва къе вирида тустар
Рик/е аваз еке къастар
К/ват! хьанва къе вири дустар
Бахтлу хьурай куьн жегьилар
Ийиз куьне санал кьуьлер
Шад жеда диде-бубад рик/ер
Кьуна куьне санал гъилер
Т/уьк/урзава ц/ийи к/валер


Рецензии