Лезги руш

Ихьтин руш акьулдиз ч!ехи
Рик/ин сир  ачух тир михьи
Сивелай назик, хъвер мили
Зи рик!из хуш я лезги руш

Лацу яйлух алаз кьилел
Вилер вегьез вуна чилел
Рахайла вун ширин мецел
Зи дамах я вун Лезги руш

Чида вазни дадлу хуьрек
Краралди икьван зирек
Дидедизни  ийиз куьмек
Акьуллу я  вун  Лезги руш

Я лезги руш,чан к!ани руш
Лагь- вакай  яр  заз жедани?
За илчияр ракъурайт!а
Вун зи к/вале свас жедани?


Рецензии