Кьисмет тахьай яр

Мехъер я къе, вафасуз ви,
Физ ава зи  рик/яй иви.
Килигизава  цавуз вили ,
Жез ава зун, михьиз дили.
Им вуч залум  кьилел атай,
Вун вуж кас тир дак!ар гатай.
И мусибат   кьилел гъай,
Зун уьмуьрда бахтсуз авур.
Чилиз яна жуван кьве мет,
Аллагьдиз за ахъайиз дерт.
Вилерал нагъв ийиз минет,
Вучиз Аллагь кЬуьна заз сет.


Рецензии