ДГР

Так легко інколи не знати
В думки без голови пірнати
І важко так на мить зламатись
І по шкільному закохатись

І завжди я спішу туди
Де так багато флірту в фразах
Де у думках нема води
Вона ж так " любить " джинси в стразах ...

І кожен день душа десь там
І голосу її бракує
Хотілося б її рукам
Віддати серце, хай відчує...

І хочеться так чимось вразить
І поселить в собі надію
І сліпо вірю - не образить
І не зруйнує світлу мрію...


Рецензии