Колибельные стихи

Зайчиха синка у колIсцI качала:
 - Спи, крихIтний мIй, -
Колискову спIвала, -
 - Рости всIх смIлIшим
В навколишинIм лIсI,
Хай хвIст, нIж у пави,
ТвIй буде пишнIий.
 + + +
Iжака синка у коисцI качала:
 - Спи, крихIтний мIй, -
Колискову спIвала, -
 - Стрункий, як топоя,
МIй любий синок,
А голки твоI,
Наче нIжний пушк.
 
ЛИСЯЧИЙ ХВIСТ
Бувае так,
Бувае так,
Ще хвIст газдинI
Ворог и брат:
Хвостом свIй слIд
Лисиця замIта,
Та хвIст в капан
Бувае попада…


Рецензии